23.7 C
Râu Alb de Jos

siturile mapamond🌐media : 🍎 Dâmbovițeanul 🍎 Bărbulețu 🍎 Bilciurești 🍎 Conțești 🍎 Crângurile 🍎 Crevedia 🍎 Doicești  🍎 Gura Ocniței 🍎 Gura Șuții  🍎 Hulubești  🍎 Ion Luca Caragiale  🍎 Mănești 🍎 Mătăsaru 🍎 Moțăieni 🍎 Perșinari  🍎 Pietrari 🍎 Pietroșița 🍎 Potlogi 🍎 Pucheni  🍎 Răscăeți 🍎 Râu Alb  🍎 Răzvad  🍎 Slobozia Moară 🍎 Tătărani 🍎 Uliești 🍎 Văleni 🍎 Vișina 🍎 Vișinești 🍎 Voinești  🍎 Vulcana-Băi  🍎 Vulcana-Pandele

23.7 C
Râu Alb de Jos
luni, 15 iulie 2024

👥 Populație : 1564

Râu Alb de Jos 🏘️ Râu Alb de Sus

Elena Lasconi | Câmpulung Muscel : O Revoluție pentru Reconstrucția Câmpulungului.

Date:

De la Revoluție, o Revoluție pentru Reconstrucția Câmpulungului.
Astăzi am semnat contractul de finanțare din fonduri europene cu numărul 43.
Consider că e un număr bun pentru că cele trei milioane de lei de astăzi adunate la tot ce am absorbit în acești doi ani de mandat din fonduri europene înseamnă taxele și impozitele câmpulungenilor de la Revoluție până acum.
E grozav. Contractul de astăzi reprezintă finanțare nerambursabilă de trei milioane de lei pentru managementul ticketing-ului pentru autobuzele și microbuzele electrice. Mai exact, pe scurt, pentru ce sunt banii și cu ce ne ajută: vom achiziționa un soft inteligent și GPS pe fiecare mașină. În felul acesta se face legătura între autobuz și stațiile de așteptare și veți vedea afișat electronic, în timp real, în câte minute ajunge mașina în stație. Exact așa cum am declarat în urmă cu un an (și mulți au luat în râs): cu precizie elvețiană. Apoi, în fiecare autobuz și microbuz va fi montat un aparat care vă permite să plătiți biletul cu cardul. În plus, în stațiile de așteptare vor fi aparate care vor elibera cartele de călătorie.
Chiar dacă suma pe care am reușit să o atragem din fonduri europene e enormă (taxele și impozitele dumneavoastră pe mai mult de 30 de ani) mai avem mult de lucru. Însă, reconstrucția orașului poate fi făcută doar din fonduri europene. Dacă o ținem în ritmul acesta zece ani, Câmpulung Muscel va fi un reper la nivel european. Pentru mine e o certitudine.
Continuăm!
#elenalasconi
#campulungmuscel

 

Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel 


Descoperă mai multe la Râu Alb 🏞️ Dâmbovița | mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Descoperă mai multe la Râu Alb 🏞️ Dâmbovița | mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura