13.1 C
Râu Alb de Jos

siturile mapamond🌐media : 🍎 Dâmbovițeanul 🍎 Bărbulețu 🍎 Bilciurești 🍎 Conțești 🍎 Crângurile 🍎 Crevedia 🍎 Doicești  🍎 Gura Ocniței 🍎 Gura Șuții  🍎 Hulubești  🍎 Ion Luca Caragiale  🍎 Mănești 🍎 Mătăsaru 🍎 Moțăieni 🍎 Perșinari  🍎 Pietrari 🍎 Pietroșița 🍎 Potlogi 🍎 Pucheni  🍎 Răscăeți 🍎 Râu Alb  🍎 Răzvad  🍎 Slobozia Moară 🍎 Tătărani 🍎 Uliești 🍎 Văleni 🍎 Vișina 🍎 Vișinești 🍎 Voinești  🍎 Vulcana-Băi  🍎 Vulcana-Pandele

13.1 C
Râu Alb de Jos
duminică, 26 mai 2024

👥 Populație : 1564

Râu Alb de Jos 🏘️ Râu Alb de Sus

Reabilitarea drumului Runcu – Râu Alb a fost scoasă la licitație! Valoarea totală a proiectului

Date:

O nouă veste bună pentru cu privire la drumurile de pe Valea Dâmboviței! În curând va începe reabilitarea drumului care leagă comuna Runcu de comuna Râu Alb. Vestea a fost oferită în această dimineață chiar de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„În a doua zi de lucru din 2023, am scos la licitație lucrările de reabilitare a drumului care leagă Runcu de Râu Alb. Am promis modernizarea acestui tronson important pentru întreaga zonă și iată că s-a intrat în linie dreaptă”, a precizat Corneliu Ștefan.

Proiectul „Reabilitare DJ 712A Runcu-Râu Alb are o valoare totală de 15.200.000 de lei, din care, prin ”Anghel Saligny” avem asigurată suma de aproximativ 9.000.000 de lei, Consiliul Județean urmând să contribuie cu diferența de 6.200.000 de lei.

Pe tronsonul cu lungimea de 2,1 km se vor realiza: terasamente, fundații, covoare asfaltice, șanțuri și rigole pe o lungime de 3,3 kilometri.

Pe lângă asigurarea unui drum modern între Runcu și Râu Alb , de acest drum se vor putea bucura și turiștii care vizitează una dintre cele mai frumoase zone ale județului.

 

mai mult la :  /dbonline.ro/

Lasă un răspuns

Share post:

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

NUCET ÎN SĂRBĂTOARE!

Dublă sărbătoare la Nucet. De Izvorul Tămăduirii nucetenii sărbătoresc...

Descoperă mai multe la Râu Alb | Dâmbovița

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura